LOGIC PRO X

Kétségtelen, hogy korunk legmodernebb szekvenszere az Apple DAW zászlóshajója, a Logic Pro X! Több, mint 80 GB master-ready hangszer, effekt és hangminta állomány áll rendelkezésedre. Stúdió minőségű hangzásának köszönhetően, valamennyi producer által megálmodott elektronikus zene megvalósítható.

Oktatás személyesen, magánórák keretein belül! | Tanfolyam díj: 175.000 Ft

INFORMÁCIÓT KÉREK!


ABLETON LIVE

LiveAct, Remix, Mashup mesterfokon! Az Ableton Live verhetetlen megoldásokat kínál valamennyi DJ és LIVEACT PRODUCER számára. Session modulja messze túlmutat a megszokott DJ eszközök által nyújtott lehetőségeken. Vitathatatlanul színpadra termett!

Oktatás személyesen, magánórák keretein belül! | Tanfolyam díj: 170.000 Ft

INFORMÁCIÓT KÉREK!

MIXING/MASTERING

Kész van a tracked, de nem úgy szól, mint a nagyoké? Stúdióba vitted, de nem azt kaptad, amit vártál? MASTERELJ MAGADNAK! A mastering nem varázslat! Ha ismered és betartod a hangtani törvényszerűségeket, kimagasló hangzásbeli eredményeket érhetsz el!

Oktatás személyesen, magánórák keretein belül! | Tanfolyam díj: 85.000 Ft

INFORMÁCIÓT KÉREK!

STUDIO ONE

Hangszeres zenészeknek, énekeseknek ideális szekvenszere, mely segítségével professzionális minőségben készíthetik el projektjeiket. Rengeteg gyári instrument, audió és mastering channel strip preset támogat abban, hogy mindig a legjobb hangzást érd el dalaidon.

Oktatás személyesen, magánórák keretein belül! | Tanfolyam díj: 170.000 Ft

INFORMÁCIÓT KÉREK!

REAPER

Valamennyi DAW funkció 65 MB méretben! Felvételhez, MIDI szerkesztéshez, mixing-mastering feladatokra valószínűleg ez a legoptimálisabb alkalmazás! Professzionálisan kreatív, MIDI és mastering effektek állnak rendelkezésedre olyan routolási megoldásokkal, amelyre csak az UAD Apolló kártyák képesek!

Drágának érzed a ProTools rendszerét? Ez olcsóbb és jobb, VÁGJ BELE MOST!

Oktatás személyesen, magánórák keretein belül! | Tanfolyam díj: 155.000 Ft

INFORMÁCIÓT KÉREK!

MESTERKÉPZÉS

Az Ekidio Sound tanfolyamainak szakmai törzsét az Ekidio Produceri Workflow jelenti. Más metodikával dolgozó, képzett producerek és zenészek számára lehetőség van szakértői mesterkurzusokon részt venni.

További információ: Eckert András +36/30 299-2105 | info@ekidio.hu

INFORMÁCIÓT KÉREK!

JELENTKEZZ!

ECKERT ANDRÁS +36/30 299-2105 | info@ekidio.hu