ECKERT ANDRÁS

PRODUCER / HANGMÉRNÖK / OKTATÓ

PRODUCER - HANGMÉRNÖK

Amit ilyenkor írni szoktak, az rám nézve is helytálló. Több, mint 20 éve foglalkozom az elektronikus zeneszerzés lehetőségeivel és megoldásaival. Programozási szinten "beszélem" a MIDI nyelvet, melynek használatát a mai korszerű DAW szekvenszerek igencsak megkönnyítik. Együtt nőttem fel a sampling technológiával és folyamatosan követem a hangszer, -stúdiótechnikai, -és informatikai eszközök kapcsolatát és lehetőségeit.

Az évek során számos ismert és feltörekvő producer számára készítettem zenei alapokat, melyek közül néhány előkelő helyet foglal el Beatporton és számos megosztó oldalakon.


Hangmérnökként dolgozom több hazai, Holland, Los Angeles-i és Románia-i produkciókban. Kreatív ötleteimmel és egyénileg kifejlesztett workflow-val támogatom a modern zenei megjelenéseket. Zenei munkáimmal évek óta együttműködöm a TV2, a Duna Tv, a Rádió1, a Korona rádió, valamint több reklámcég munkafolyamataiban.

EKIDIO SOUND SZAKOKTATÓ

2006-ban az országban elsőként hoztam létre az Ekidio Sound DJ és producerképző iskolát. Az utóbbi 10 év során  több száz dj, zenész, producer, hangmérnök és énekes hallgatót tanítottam itthon és nemzetközi vizeken egyaránt. Visszatérő előadó vagyok London, Brighton és Amsterdam ismert stúdióinak kurzusain. Iskolánkban lehetőség van csoportos kurzusok és magánórák keretein belül is fejlődni. 

Az évek alatt felhalmozott szakmai kérdéseket rendszerezve kidolgoztam egy nemzetközi szinten is elismert munkarendszert az Ekidio Produceri Workflow-t, (Copyright) amely támogatásával bárki képes lehet az ötleteit megvalósítani. A workflow szegmensei a Logic Pro X könyvemből, valamint a tanfolyamainkon egyaránt megtanulható. 

KÖNYV - BLOG SZAKÍRÓ

2016-ban megírtam a Logic Pro X - A mesterkönyv című szakkönyvet, melyet magánkiadásban jelenítettem meg.

2010-ben a ControllerBooks könyvkiadó gondozásában megjelent Logic Pro 9 könyvet fordítottam és lektoráltam. 

2009 óta szakmai publikációt folytatok az Ekidio Blogon, amely valamennyi elektronikus zenével foglalkozó zenész és producer számára tartogat ötleteket. 

KAPCSOLAT

KÉRD OKTATÁSI TEMATIKÁNKAT ÉS JELENTKEZZ KURZUSAINKRA!

Eckert András +36/30 299-2105

TEMATIKÁT KÉREK