Kérj oktatási tematikát, hogy pontosabb képet kapj tanfolyamainkról!

info@ekidio.hu

LOGIC PRO X

Kétségtelen, hogy korunk legmodernebb szekvenszere az Apple DAW zászlóshajója, a Logic Pro X! Több, mint 60 GB stúdiókész hangszer, effekt és hangminta állomány áll rendelkezésedre. Stúdió minőségű hangzásának köszönhetően, valamennyi producer által megálmodott elektronikus zene megvalósítható.

Tanfolyam kurzusok: 4 x 2,5 óra | Tanfolyam díj: 75.000 Ft

JELENTKEZEM!


ABLETON LIVE

LiveAct, Remix, Mashup mesterfokon! Az Ableton Live verhetetlen megoldásokat kínál valamennyi DJ és LIVEACT PRODUCER számára. Session modulja messze túlmutat a megszokott DJ eszközök által nyújtott lehetőségeken. Vitathatatlanul színpadra termett!

Tanfolyam kurzusok: 3 x 2,5 óra | Tanfolyam díj: 70.000 Ft

JELENTKEZEM!

MIXING/MASTERING

Kész van a tracked, de nem úgy szól, mint a nagyoké? Stúdióba vitted, de nem azt kaptad, amit vártál? MASTERELJ MAGADNAK! A mastering nem varázslat! Ha ismered és betartod a hangtani törvényszerűségeket, kimagasló hangzásbeli eredményeket érhetsz el!

Tanfolyam kurzusok: csoportos vagy magánórák 2 x 2,5 óra | Tanfolyam díj: 45.000 Ft

JELENTKEZEM!

STUDIO ONE

Hangszeres zenészeknek, énekeseknek ideális szekvenszere, mely segítségével professzionális minőségben készíthetik el projektjeiket. Rengeteg gyári instrument, audió és mastering channel strip preset támogat abban, hogy mindig a legjobb hangzást érd el dalaidon.

Tanfolyam kurzusok: 3 x 2,5 óra | Tanfolyam díj: 70.000 Ft

JELENTKEZEM!

REAPER

Valamennyi DAW funkció 65 MB méretben! Ha MIDI hangszereléshez keresel DAW-ot, akkor ezt felejtsd el, azonban felvételhez, mixing-mastering feladatokra valószínűleg ez a legoptimálisabb alkalmazás! Professzionális kreatív, MIDI és mastering effektek állnak rendelkezésedre olyan routolási megoldásokkal, amelyre csak az UAD Apolló kártyák képesek!

Drágának érzed a ProTools rendszerét? Ez jobb, VÁLTS MOST!

Tanfolyam kurzusok: 4 x 2,5 óra | Tanfolyam díj: 55.000 Ft

JELENTKEZEM!

MESTERKÉPZÉS

Az Ekidio Sound tanfolyamainak szakmai törzsét az Ekidio Produceri Workflow jelenti. Más metodikával dolgozó, képzett producerek és zenészek számára lehetőség van szakértői mesterkurzusokon részt venni.

További információ: Eckert András +36/30 299-2105 | info@ekidio.hu

JELENTKEZEM!

JELENTKEZZ!

ECKERT ANDRÁS +36/30 299-2105 | info@ekidio.hu