Megjelent az mcDSP 6060

Az mcDSP 6060 Ultimate plugin csomag több mint 30 egyedi olyan modult tartalmaz, melyeket hangszínszabályozáshoz, dinamikaszabályozáshoz, torzításhoz, speciális szűréshez, dinamika tartomány növeléséhez vagy zajzáráshoz használhatsz. A pakk tartalmazza az össze működési elvű kompresszort, többféle modellezésű EQ-t, torzítót, excitert, enchancert és tape szimulációkat.
Felsorolni is sok!

Ha lehet hinni a cégnek, akkor valamennyi kompresszor egy új továbbfejlesztett algoritmust kapott, mellyel néhány modul képes expandálási funkcióra is. A rossz hír az, hogy hiába van otthon egy 6050 vagy 6030 csomagod, az abban dolgozó ugyanilyen néven megjelenő pluginek nem azonosak a 6060-ban fejlesztettel.

Ez vagy igaz…vagy nem. 🙂 

Az egyes modulokról itt lehet olvasni:
https://www.mcdsp.com/plug-ins/6060-ultimate-module-collection/#!prettyPhoto

A csomag nem vészes árban (199 USD), ha azt vesszük figyelembe, hogy egy UAD plugin árából kapunk több mint 30 analóg modellezésű plugin rengeteget!

Na jó….de za UAD az UAD! Ez igaz…de szól így? Vagy ez talán szól úgy, mint az? Az összes 6060 modul szól úgy, mint egy analóg vas vagy csak néhány? Akkor ez most ugyanolyan, mint az UAD modellezése? Vagy ez is csak egy divatos marketing-fogás?
…sok a kérdés?

Töltsd le a DEMO-t és teszteld le! (iLOK USB szükséges)