Megérkezett az SSL-G kompresszor legélethűbb szimulációja – Clone

Az SSL master busz kompresszorát már mindenki emulálta, aki él és mozog a plug-in világban. Léteznek szép és kevésbé szép de jó, valamint ingyenes fejlesztések is, melyek többé-kevésbé (és inkább kevésbé) tudják azt, amit az ember a BUS kompresszortól elvár.

Többféle plug-int teszteltünk már az évek alatt, az Ekidio Sound kedvenc megvásárolható SSL VCA szimulációja az IK BUS Compressor és előszeretettel használjuk az ingyenes TDR Kotelnikov eszközt is BUS dinamikázási feladatokra. A legtöbb plug-in fejlesztő él a szoftverkörnyezet adta lehetőségekkel és megspékeli az eredeti hardver funkcióit további finomságokkal. Így tett az Overloud csapata is az általuk fejelsztett Comp G plug-in esetében is.

A hangzásra nem lehet panasz, mivel a cég a szoftverfejlesztés piacán elérhető legújabb (4. generációs HRS algoritmus) modult használta fel és bővítette ki Parallel kompresszálás, Mid-Side és Sidechain funkciókkal, valamint dobott mellé egy zseniálisan kalibrálható műszert is.

A plug-in most akciós áron elérhető 89 EUR áron, azonban 3 munkaállomásra telepíthető. A szemfüles producerek számára ez azt jelenti,. hogy akár hárman is megvehetik közösen az alkalmazást…úgy pedig nincs 10 ezerben az ára fejenként!!!

További infó itt: https://overloud.com/products/comp-g

Videók meg itt…