McDSP szinte INGYEN!

A komoly audió interfészek driverei ma már olyan sebességgel képesek dolgozni, hogy akár többféle plug-int is tehetünk az input sávra a felvételi láncban. A gyenge láncszemet sebesség tekintetében az alkalmazott channel strip effektek jelentik, ha élő felhasználásra kívánjuk azokat használni.
Az ismert plug-in gyártó cégek rendelkeznek jó, rossz és/vagy “túlárazott” felvételi effektlánccal de ezek túlnyomó része lassan dolgozik, így nehezen illeszthetők a munkafolyamatokba.

Ritkán találkozni olyan akcióval, amikor minőségi és gyors működésű plug-ineket kapunk, azonban az McDSP 6050 Ultimate Channel Stripchannel stripje most pont ilyen! A plugin több, mint 25 eq, compressor, gate, expander, saturator és filter modult tartalmaz stúdió minőségben.
Akinek ez nem lenne elég, annak van egy nagyon jó híre is a cégnek…az effektsor április 2-ig az eredeti 249 USD helyett 49 USD-ért vásárolható meg. A legjobb hír azonban nem ez. A legjobb dolog, hogy az új fejlesztés akár élőzésre is tökéletes, mivel a teljes átfutási latency-je a pluginnek 1ms!!!

Az UAD Unison megoldásai nagyon jók, csupán egy Apollo interfész kell hozzájuk. Na, ehhez nem kell! 🙂

További infó itt: http://mcdsp.com/plug-ins/6050-ultimate-channel-strip/

A plug-in minimum iLok2 USB-vel működik, az iLok License Manager nem elegendő!