Arturia Preamps árcsökkenés!

Az Arturia által fejlesztett analóg modellezésű előerősítőkhöz most nagyon kedvező áron juthatunk hozzá, amennyiben azokat egy csomagban vásároljuk meg.
Az ilyen és ezekhez hasonló előfok plug-inekből is fél piullanat alatt össze tudunk szedni 3000 verziót egy jobb internettel, de a kérdés mindig az:

Kell ez nekem…és, ha igen, akkor miért?

Az Arturia egy megbízható cég. akik a hard és soft hangszereit, az audió interfészeit, a MIDI vezérlőit és/vagy a többi terméküket használjákind elégedetten szólnak a brandről.
Ebből adódóan ideális lehet a házi stúdiók, énekes, zenész vagy valamilyen felvételeket készítő producerek számára az Arturia 3 Preamps termékcsomagja.

De miből áll ez a csomag?

Kapunk három ikonikus outboard előfok modellezést, melyekkel valamennyi felvételi eljárás finomabbá, színesebbé és “profibbá” tehető.

  • 1973-Pre

  • TridA-Pre

  • V76-Pre

A cég leírása szerint mindhárom plug-in más “hanggal” bír, mivel az eredeti vasak is eltértek egymástól. Az egyik tiszta a másik zeneileg szaturál a harmadik pedig “White album” csöves hatással operál. Azt, hogy ezek az eszközök mennyire közelítik meg/érik el az eredeti outboardok szintjét, azt csak A/B tesztekkel lehetne megtudni arra azonban kicsi az esély.

Mindhárom preampból létezik DEMO verzió, melyekkel letesztelhető, hogy szükségünk van-e rá vagy sem. 🙂 Az árcédula most egészen jól néz ki, ha figyelembe veszzük, hogy ezen eszközök eredeti hadrverei milyen árat képviselnek.

További infó itt: https://www.arturia.com/products/software-effects/preamps-bundle/overview

Nézelődés itt…