Előrendelhető a Behringer D (Minimoog klón)

A Behringer nem olyan régen jelentette be, hogy fontolgatja egy Minimoog klón szintetizátor fejlesztését. Gyorsak voltak, ugyanis ma már arról szóla hír, hogy akár 2018 szeptemberében a hangszerboltok polcaira kerülhet a Behringer D-nek nevezett vasdarab. Bergáék a DeepMind termékcsoporttal kezdtek beindulni és most folytatják a Moog “másolattal”.  Az új szinti ára még olcsóbb lesz, mint gondolnánk…299 USD áron előrendelhető!

Látatlanban (és a hangszer képességeinek/hangjának ismerete nélkül) is zseniális ez a dolog. Hogy miért is? Gondoljatok csak bele…ott álltok a kirakat előtt és csorgatjátok a nyálatokat egy túlárazott analóg Moog hangszerre de már akkor érzitek, hogy hacsak a nagyi fel nem dobja a talpát és nem hagy rátok egy zsák pént vagy amíg nem nyertek a lottón…ez csak álom marad. Erre jön a Berga (akit indokolatlanul sokan leírnak) és olyat csinál, hogy azonnal elkezded visszavinni a sörösüvegeket.

Miért?
Mert ha ez a vacak csak fele annyit tud majd, mint egy IGAZI MINIMOOG, akkor is minimum kettőt veszel belőle ennyiért!

 

És nem csak az ára miatt lesz zseni ez a kis vacak!

A szinti egy asztali modul lesz és Eurorack kompatibilis. Valódi Minimoog stílusban három VCO, egy 24dB feszültség vezérelt, high-pass / low-pass szűróvel egy zajgenerátorral és egy overdrive áramkörrel a dobozában. Portok: USB, MIDI, CV, külső hangbemenet.
Természetesen még nem tudjuk, hogy a Behringer D képes-e majd Minimoog hangját biztosítani de vázolt tudásával mindenképp eléri az egy ilyen kell nekem b@zzeg” ingerküszöböt.

További infó itt: http://www.musictri.be/Categories/Behringer/Keyboards/Synthesizers-and-Samplers/MODEL-D/p/P0CQJ#