Antelope D4 – Az elérhető felsőfok

Előző posztban írtam az Universal Audio legújabb és egyben legkisebb interfészéről, mely kiadásával a “home worker” zenészeket, producerket és hangmérnököket célozta meg a cég. Hasonló megfontolással élhetett az Antelope audio is, ugyanis ők is piacra dobtak egy “kicsinyített” interfészt örömünkre. 🙂 Ez az:

Antelope Discrete 4

Az Antelope Audio a szakma legfelső szegmensében motoszkáló brand, ezzel a névvel a halandók nem sűrűn találkoznak….ha meg találkoznak, gyorsan el is lapoznak, mivel ezek a motyók piszok drágák, MERT PISZOK JÓK! A discrete 4 egy hibrid interfész (USB/Thunderbolt) elsőosztályú  előfokkal, konverterekkel és hát millió DSP pluginnek.

Millió? Nem, csak 40 db UAD szintű plug-in jár az Antelope vasaihoz, melyek világszínvonalú megoldásokat kínálnak az egyszerű home stúdiók számára. Ja, ennek azért ára is van (de a minőséget meg is kell fizetni), a hangkártya 900 USD-ben áll meg, ami igencsak jó árnak mondható, ha figyelembe veszzük, hogy jelen brand esetében a 40 db plug-in automatikusan jár a hardverhez, nem kell később megvenni.

A legjobb az új szériás Antelope interfészekben, hogy végre az FPGA effektjeik (egy AFX2DAW plug-in által) behívhatók DAW-okba is!

további információ itt: https://en.antelopeaudio.com/products/discrete-4/   

…és az elmaradhatatlan videó nyálcsorgatásra…