Új algoritmusok a Waves plug-inekben?

DE NEM BIZTOS!

Az is lehet, hogy csak amolyan “kapjanak a plug-inek egy új szkint” hadműveletről van szó. 

Akik már vásároltak vagy regisztráltak a Waves oldalán folyamatosan kapják a kedvezőbbnél-kedvezőbb ajánlatokat az utóbbi hetekben. A legtöbb plug-in megvehető 29-39-49 USD áron, ami nagyon kecsegtető…bár automatikusan egy pofátlan kérdés is megfogalmaz a mindenre elszánt producer fejében.

Hogy a fenébe lettek ezek ennyire olcsók?

Erre a fejlesztői mivoltom azonnal rávágja, hogy “Azért, mert az évek során tervezett és fejlesztett új algoritmusok hozzák a vásárlók nagy részét, ezen effektek már nem igényelnek gyártói beavatkozást, ezáltal akár engedhetnek is az árból.” Elvileg. Na meg persze most van a cég 25 éves évfordulója és rendesek.

A gyakorlatot csak Chuck Norris tudja. Egy biztos. A modern kor producerei nagyon erősen eszközorientáltak, amely baromi erős “kell a gépemre még 3000 plug-in” érzést generálnak, amit érdemes kiszolgálni. Hogy lehet ezt a leggyorsabban megtenni? Leveszünk a polcról egy régen jól bevált terméket, adunk rá egy divatos rucit és olyan kellemesen kedvező árcédulát akasztunk a nyakába, amire a legtöbben azt mondják…”ejj ez jól néz ki, kell nekem”.

Bízzunk abban, hogy sokat fejlődtek ezen softok algoritmusai és nem csupán a piaci jelenlét erősítéséről van szó. Tessék megvenni, kipróbálni és eldönteni. 🙂