Mastering zseni érkezik!

Az IK Multimedia T-RackS termékcsaládja ősidők óta etalonként tündököl a mixing-mastering varázsfelhőben. Egyedi kialakításaival nem is igazán volt/van versenytársa…hacsak a további “All-in-one mastering” pluginekkel össze nem vetjük. A cég néhány évvel korábban kiadta a Lurssen Mastering Console csomagját, amely hatalmas mellényúlás és “imagerontó” megjelenés volt számukra. A hangjáról jobb nem beszélni, a lényeg, hogy jól néz ki…és ennyi.

A piaci dinamikához igazodva az IK részéről is ideje volt már valamit virírani a mixing-mastering vonalon, így a legegyszerűbb megoldás született. Házasításra került a TRS4 és a Lursen Mastering pack és megszülzett a

T-Racks Max 5!

Van pár újdonság és szép új kezelőfelület is vakításnak, sőt…az IK a legjobban felhájpolt hívószóra is megadta a saját válaszat…igen, lesz benne Varimu! (a legtöbben ettől várják a csodát úgy, hogy még életükben nem hallották a Manley eszközét)

Miért lesz ez jó nekem?

Amennyiben a plug-inek komplett algoritmusain javítottak, akkor ismét fényesen tud tündökölni az általam is évekig használt csodaszer. Ha csupán egyszerü skinezésről van szó, akkor duzzogva használjuk tovább a natív társait messze meghaladó UAD plug-ineket.

De bármi lehet, kíváncsian várjuk!